Föredrag om partiska mynt i Lund den 15 oktober

Tisdagen den 15 oktober kommer Dr Vesta Sarkhosh Curtis från British Museum att hålla ett föredrag med titeln ”From kingdom to empire: the changing face of Parthian coinage”. Föredraget äger rum på Lunds Universitets Historiska Museum, Krafts torg 1 i Lund. Föreläsningen är offentlig och alla är välkomna. Dr Vesta Sarkhosh Curtis kommer att hålla ett antal föreläsningar i Sverige på initiativ av Rut och Bengt Holméns stiftelse för numismatik i Göteborg, bl.a. då i Lund den 15 oktober. Dr Curtis har studerat vid Göttingens universitet och vid University College i London. Hon ansvarar för British Museums samling av antika iranska mynt och mynt från den islamska världen. pdf icon 20190525-Vesta-Sarkhosh-Curtis-föreläser-i-Sverige.pdf
pdf icon Vesta-Sarkhosh-Curtis.pdf